Laura

@whatabouther_nl

Laura, de creatieve kracht achter "What About Her," deelt graag haar passie voor reizen, poëzie, natuur, en persoonlijke groei. Ze is een echte grappenmaker, houdt van een goed glas wijn, en is dol op haar zoon Atlas, het bos, vintage mode, groene interieurs, en bohemian jurken. Op haar blog kun je een mix van wereldreizen, persoonlijke reisverhalen, updates over haar huis, reflecties, en levenslessen vinden. Ze is er om lezers te inspireren om hun dromen na te jagen en de verwondering in het leven te ontdekken. Laura's gevoelens vormen de basis van alles wat ze schrijft. En alsof dat nog niet genoeg is, presenteert haar "Boho Guide" een verzameling inspirerende boho-hotspots van over de hele wereld.

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

Sigrid

Sigrid van "My Travel Secret" houdt van natuur, wildlife en avonturen. Ze deelt reiservaringen met handige tips en boeiende verhalen, ideaal voor iedereen die het meeste uit hun reizen wil halen.

Lees meer

Kirsten

Kirsten, een getalenteerde fotograaf en avonturier, deelt haar reisverhalen en tips. Ze houdt van unieke overnachtingen zoals boomhutten en boscabines, en brengt avontuur op een ontspannen wijze.

Lees meer

Liv

Liv Krake vindt unieke natuurplekjes en deelt haar ervaringen sinds 2015 via Expeditie Kram. Haar avonturen in de Himalaya of knusse cabins weerspiegelen haar liefde voor de natuur.

Lees meer

Ook ambassadeur worden?