Rich text

Kirsten

Kirsten is gek op slapen op de meest unieke plekjes, zoals in een coole boomhut of een gezellige boscabine. Daarnaast is ze ook nog eens een topfotograaf. Kirsten deelt al haar leuke reisverhalen, handige tips en te gekke foto's, en ze maakt je helemaal enthousiast om zelf ook op pad te gaan. Met Kirsten is het altijd één groot avontuur, op een relaxte en super leuke manier!

Natuurhuisjes expert!

Kirsten is de expert op het gebied van mooie natuurhuisjes in Nederland. Wij hebben er al zoveel voorbij zien komen die ons deden verbazen. En dat in Nederland!

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

Lisette & Robert-Jan

Van vakantiegangers tot globetrotters, dit duo deelt avonturen en tips van hun reizen door landen als Mexico en Zuid-Korea. Hun blog is enorm inspirerend en vol met prachtige foto's.

Lees meer

Amanda

Amanda's passie voor reizen begon in West-Amerika en leidde haar naar 34 landen. Ze is ook auteur van 'One Night Stay', een boek over unieke overnachtingsplekken in Nederland en België.

Lees meer

The Outdoors

Speciaal voor buitenliefhebbers in Nederland en Vlaanderen, gespecialiseerd in wandelen en fietsen. The Outdoors biedt kennis en plezier voor iedereen die geïnteresseerd is in het buitenleven.

Lees meer