Alie & Nellie

Maak kennis met Alie & Nellie, twee enthousiaste kampeerliefhebbers uit het schilderachtige vissersdorp Urk. Sinds april 2021 genieten ze van avonturen met hun geliefde minicaravan, vergezeld door hun tamme parkiet Coco. Als zorgprofessionals in het dagelijks leven, vinden ze in de natuurlijke schoonheid van wandelen en fietsen een welverdiende rust tijdens hun reizen met de T@B320 caravan. Volg Alie & Nellie terwijl ze samen op ontdekkingsreis gaan, op zoek naar de meest prachtige verborgen pareltjes!

Youtube kanaal: Kamperen met Alie en Nellie

Je kan Alie en Nellie op de voet volgen via hun Youtube kanaal. Volg hun avonturen, waar ze jullie meenemen naar de mooiste plekjes die ze ontdekken tijdens hun kampeertrips!

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

The Outdoors

Speciaal voor buitenliefhebbers in Nederland en Vlaanderen, gespecialiseerd in wandelen en fietsen. The Outdoors biedt kennis en plezier voor iedereen die geïnteresseerd is in het buitenleven.

Lees meer

Liv

Liv vindt unieke natuurplekjes en deelt haar ervaringen sinds 2015 via Expeditie Kram. Haar avonturen in de Himalaya of knusse cabins weerspiegelen haar liefde voor de natuur.

Lees meer

Lisette & Robert-Jan

Van vakantiegangers tot globetrotters, dit duo deelt avonturen en tips van hun reizen door landen als Mexico en Zuid-Korea. Hun blog, begonnen in Nederland, inspireert met prachtige foto's.

Lees meer