Wat is de beste reishanddoek?

Als je aan vakantie denkt, denk je aan zon, zee en strand. Op het strand wil je kunnen genieten van de zon, de rust en wil je zo min mogelijk geïrriteerd raken door bijvoorbeeld een grote hoeveelheid zand die in je handdoek zit. Daarom is een reishanddoek ontworpen. Een reishanddoek is van alle kenmerken voorzien, zodat jij optimaal van jouw vakantie kunt genieten.

Wat is een reishanddoek?

Een reishanddoek is ideaal voor reizen en avonturen waar niet elke ochtend een handdoek voor je klaarligt. Een reishanddoek is een lichtgewicht en compacte handdoek, waardoor het weinig plek in je bagage kost en gemakkelijk is om naar iedere vakantiebestemming mee te nemen.

Soorten reishanddoek

Een reishanddoek komt in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een katoenen handdoek of een microvezel handdoek. Je hebt hierbij de formaten van badhanddoeken en van strandhanddoeken. 

Buvanha raad sterk aan om gebruik te maken van een groot formaat reishanddoek. Een groot formaat reishanddoek kan je bijvoorbeeld volledig om je heen slaan en je kun languit op het strand liggen.

Doordat reishanddoeken licht van gewicht en compact opvouwbaar zijn, merk je dit niet in de capaciteit van je bagage, maar heb je wel een volwaardige strandhanddoek om op te liggen zonnen.

beste reishanddoek kiezen

Waar zijn reishanddoeken van gemaakt?

De innovatie die een reishanddoek uitzonderlijk maakt, is het materiaal waarvan de reishanddoek is gemaakt. De meeste producenten van reishanddoeken gebruiken microvezel zodat de handdoeken absorberend zijn en de handdoek zijn lichtgewicht te geven. Bovendien, breng een microvezel reishanddoek ook het voordeel met zich mee dat de handdoek sneller droogt dan een katoenen badhanddoek.

ultieme reishanddoek Buvanha

De beste reishanddoek

Er zitten grootschalige verschillen in het aanbod van reishanddoeken. Je kunt bijvoorbeeld een goedkoper reishanddoek bij de HEMA of Action kopen, maar je kunt ook voor een A-merk kiezen. 

Het grote verschil tussen de reishanddoeken van een HEMA of Action is dat de kwaliteit van het materiaal veel minder is. Betere merken reishanddoeken gebruiken namelijk hoogwaardige kwaliteit polyester en nylon wat garant staat voor een langere levensduur.

Buvanha biedt de ultieme reishanddoek waarmee jij een wereldreis kunt maken of ontspannen aan het strand mee kan liggen. De Buvanha reishanddoek is licht van gewicht, compact, gemakkelijk zandvrij te maken, sneldrogend en voorzien van een modern design.

De reishanddoeken van Buvanha zijn verkrijgbaar in diverse prints en formaten. Hierdoor zit jouw ultieme reishanddoek altijd in ons assortiment. Bekijk hier het aanbod reishanddoeken!

Buvanha Travel Towel