De functies van een reishanddoek

Op het eerste oog kan het raar klinken dat je een handdoek speciaal voor op reis mee neemt. Ieder hotel verstrekt namelijk handdoeken en wat is er mis met de traditionele handdoek? Echter, hebben vele hotels geen handdoeken services en op campings ben je genoodzaakt om zelf voor je reisspullen te zorgen. 

Zelfs als u in kwaliteitshotels verblijft met gegarandeerd schone handdoeken, wilt u misschien toch iets bij u hebben om u op te frissen in treinen, bussen en vluchten. De beste oplossing om comfort en functionaliteit met elkaar in evenwicht te brengen? Het kiezen voor een reishanddoek.

In dit artikel legt Buvanha uit wat de functies van een reishanddoek zijn, zodat je begrijpt waarom een handdoek voor op reis een must have is.

Wat is er zo geweldig aan reishanddoeken?

Reishanddoeken is een trend van de afgelopen jaren. Na heel wat decennia een traditionele katoenen badhanddoek gebruikt te hebben, zijn we er achter gekomen dat het gebruik van een handdoek op vakantie veel comfortabeler en efficiënter kan. Hierdoor zijn er microvezel reishanddoeken ontworpen.

De functies van een reishanddoek

1 Reishanddoeken zijn super absorberend

De reishanddoeken van Buvanha zijn gemaakt van hoge kwaliteit microvezel. Microvezel handdoeken absorberen veel meer dan een traditionele handdoek. Zo, kan onze ultieme reishanddoek tot wel 1 liter water absorberen! 

Hierdoor hoeven reishanddoeken niet zo groot te zijn als gewone handdoeken om hetzelfde werk te doen en drogen ze je veel sneller af.

2 Sneldrogende handdoek

Niets is erger dan de geur van een natte handdoek op de hotel kamer, in de auto of tent. Reishanddoeken zijn gemaakt van materialen die sneller drogen dan gewone handdoeken. Reishanddoeken drogen snel, wat betekent dat je geen natte handdoeken dagenlang op moet hangen om droog te worden. Hang de reishanddoek van Buvanaha in de zon of in de wind en binnen een paar uur heb je een droge handdoek.

reishanddoek voor backpacken

3 Geurloze handdoek

Reishanddoeken houden geen geuren vast. Hierdoor laat het geen geur achter op je hotelkamer, in je bagage of tent. DBuvanha reishanddoek van antibacteriële stof gemaakt, waardoor muffe geuren verleden tijd zijn.

4 Reishanddoeken besparen ruimte

Reishanddoeken zijn ideaal voor wandelaars en anderen die weinig ruimte in hun rugzak hebben. Ze rollen of vouwen zich gemakkelijk op in een kleine ruimte - sommige reishanddoeken rollen net zo klein op als een blik bonen.

Moet je nagaan hoeveel andere spullen u op vakantie mee kunt nemen, als uw handdoeken zoveel ruimte besparen!

Compacte reishanddoek

5 Reishanddoeken zijn zacht & comfortabel

Microvezel is een zachte stof. Doordat de handdoeken meer absorberen dan traditionele handdoeken, worden de handdoeken na gebruik ook minder hard. Hierdoor kan u met een zachte en comfortabele handdoek eenvoudig afdrogen.

6 Reishanddoeken zijn duurzaam

De reishanddoeken van Buvanha zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan jarenlang mee. Hierdoor kan jij jarenlang van een hippe, geurloze, water absorberende, lichtgewicht en compacte reishanddoek genieten!

Reishanddoeken van Buvanha

Wilt u meer weten over de collectie van ultieme reishanddoeken van Buvanha? Bekijk dan onze collectie reishanddoeken en vind de beste reishanddoek voor u!

voordelen Ultieme reishanddoek buvanha